Székelyudvarhely weboldala

Eddig hallgattuk a sok dumát arról, hogy mi miért nem jó úgy ahogy van és hogy lenne ha végre tejhatalmat kapna az egyik fél. Az ami a polgármesteri hivatal, a városvezetés és a pártok sajtócsatornáin megjelenik, már senkit nem kéne érdekeljen, olyan mint a hazug juhász és a farkas meséje. Akár le is cserélhetjük valami másra, akármire. Most pont erre az oldalra cseréltük le.

A tanácsosoknak, a DSz meg PP rajongóknak és nekünk is sokkal hasznosabb lenne, ha ez a “performance”, amivel évek óta fárasztanak, kiköltözne a Szejkére, mint hétvégi (választható) foglalkozás. Ott kiélhetné mindenki az exhibicionizmusát, hatalmi vágyát és fitogtathatná harci fortélyait, anélkül, hogy ehhez egy egész város asszisztálna.

Ügyesen kimegy a politikus úr a családjával és a színpadon fel le vonulgatnak, feloszlanak. A párttagok, szimpatizánsok, gyerekek, feleségek, barátok és támogatók pedig élesben drukkolhatnak apunak, anyunak. Lehetne plakátragasztó verseny, üzleti megbeszélés, szavalóest vagy akár össze is verekedhetnek, csak a városnak ne kelljen ezt nézni, elszenvedni és kifizetni…