Udvarhelyi maffiákok: hogyan költöztessünk maffiákokat?

Ez a bejegyzés nem durran nagyot, de nem is ez a feladata, hiszen ez csak egyike azon apró lépéseknek, melyet bárki megtehet azért, hogy maffiákjainkat költözésre kényszerítse: közterületről, illetve ártatlan udvarhelyi polgárok által látogatott helyekről saját barlangjaikba küldjük Őket.Az udvarhelyi MOL töltőállomást amolyan “irodaként” használják maffiákjaink a nyilvános telefon, illetve a kameramentes “itató” miatt, ahol böhöm szekereikkel szerteszét parkolnak, s néha, ha kedvük szottyan, összevernek embereket – természetesen, takarásban! Eddig legalább háromszor keveredtek verekedésbe a MOL töltőállomásnál, itt verték össze Rüsz Domokos unitárius lelkészt is, fényes nappal.

Nem fog nagy dolog történni e levélváltás után, nyugi, legfeljebb annyi, hogy kikapjuk a seggük alól ezt az “irodát”. Ebben partnernek tűnik a MOL is, de jöjjön a levélváltás:

Tisztelt Bacsur György!

Tájékoztatás végett írok Önöknek is egy sajnálatos április esemény miatt, ami Székelyudvarhelyen (Erdély) történt az ottani MOL töltőállomásnál. Dióhéjban: az ottani MOL-kutat törzshelyül használja az udvarhelyi alvilág, ami még nem lenne baj(?), de az már inkább, hogy idén áprilisban fényes nappal összeverték ott a helyi unitárius lelkészt a MOL-alkalmazottak szeme láttára, akik megtagadták a segítségnyújtást a lelkésztől, még a rendőrséget sem voltak hajlandók értesíteni.

Felveszem közvetlenül is a kapcsolatot a MOL Románia vezetésével az esettel kapcsolatban; az ott kialakult helyzetet fel kellene számolni, különben kénytelen leszek bojkottot szervezni, hogy kerüljék az udvarhelyiek a MOL töltőállomást, különben saját testi épségüket kockáztatják.

Részletek itt olvashatók.

A Magyar Nemzet újságírója vagyok, de udvarhelyi származású, ezért vagyok én is érintett. Egyelőre nincs szándékom az üggyel a Nemzet hasábjain foglalkozni, csak a saját, romániai viszonylatban olvasottnak számító blogomon hoztam nyilvánosságra az esetet, de kérem, támogassák a székelyudvarhelyieket abban, hogy az ottani MOL töltőállomás körül rendet teremtsenek. Már ha úgy vélik, ez Önöknek, a MOL-nak is érdeke… Annál inkább fontos lenne, mert a román központi média is érdeklődik az eset iránt, aminek nem kifejezetten örvendek, ugyanis meggyőződésem, hogy egy magyar tulajdonú vállalkozáson előszeretettel csámcsognának majd. Ez nekem sem célom!