Udvarhelyi maffiákok: és akkor beárazzuk a fiúkat – 3. (VÉGE)

A “nagy” információ-vásárlási biznisz bebukott. Nevezett Ismeretlen Illetőnk úgy kért volna pénzt, hogy zsákbamacskát játszunk, legfeljebb némi füvezési szokásról osztott volna meg információt, ha igen egyáltalán. Különben is csak akkor érdekel Barabás Róbert (alias Versace) füvezése, ha ő azt éppen harapni akarja. Ez is csak azért, hogy meg tudjuk akadályozni ;)

A levélváltásokból a viszontzsarolás ötlete, illetve a kovásznai bankszámla szám arra utal, hogy feltehetően a fiúk próbálkoztak be, hátha sikerül lehúzniuk legalább, ha már leállítani nem. Ez most nem jött össze.

Túl azon, hogy a sztorit szépen végigkövettük, ennek a levélváltásnak a közlésére azért is szükség volt, hogy hülyeségekkel (ál)informátorok ne keressenek. Csak használható információért fizetek, és – az istenért! – kölcsönért se folyamodjon senki hozzám, nem arra szántam ezt a keretösszeget!

Aztán van egy másik csoportja azoknak, akik megtalálnak: a fontoskodók. Kérem őket, ne keressenek olyannal, hogy utazzam át Magyarországot azért, hogy egyet kávézzunk, mert nekik “nagyon komoly információik” vannak. Utazom én, persze, de kizárólag akkor, ha előtte tudom, mire számíthatok.

Szóval, meghiszem azt, hogy szórakozni jó, de ha már basztatni akar valaki, akkor a fára másszon, ne rám, ne rám! A hülyeségre sem vagyok túlzottan fogadókész – s bocs, az erős kifejezésért!

De jöjjön a levélváltás harmadik, befejező része, melyből kiderül, hogy nem derül ki semmi! Hát ilyen egy maffiákok-vadász élete, és most röhögni kéretik ;)

Üdvözletem,

Igazán nem tudom hogy ön át akar verni vagy sem, mégis ezt az üzletemet úgy bonyólitóm mint a többit. Szóval nem adok lehetőséget rá hogy átverjenek. A bizalom nem megengedhető luxus a saját helyzetemben , bár ez alaptörvény az üzleteim során.

Közvetitő? Nos maga megint a lehetetlen kéri tőlem. Hogy fenében bizhatnék meg valakiben egy ilyen ügy kapcsán? Csak saját magamban bizok amúgy is és ha még valakit bevonnák az ügybe nem gondolja hogy többet kérnék?

A motivációja az a maga dolga, nem rám tartozik hogy mit akar elérni, mit nem akar, de abban biztos vagyok hogy maga többet fog profitálni ebből mint én.

A kalapban hogy mi van én úgy gondolom többször is elárultam ezt fölösleges tovább ecsetelnem.

És igen a holtpontról mindenképp el kell hogy mozduljunk és igen én tudom hogyan. Ön küldi az előleget , én eljuttatom az infórmációkat, ön kifizeti a második részletet és utána azt csinál amit csak akar, Az információkat számtalan módszerrel el juttathatom önhöz ennek eléréséhez önnek csak annyit kell tenni hogy fizet, semmi mást.

Bizalmat csak akkor várjon tőlem ha már bizónyitott, ennek érdekében csak annyi a dolga hogy bebizonyitja fizetőképességét azzal hogy elküldi az előleget és meg kapja amit akar .

Az én feltételeim ezek, hisz jobb megoldást nem tudok.

Ha haladni akar az üggyel akkor úgy kell cselekednie ahogy én mondom. Ha hajlandó úgy cselekedni ahogy én mondom akkor meg kapja amit akar és én is igen.

Az alábbi bankszámlaszámra várom az előleget (10.000 lei), utána küldöm az infórmációkat.

RO92RNCB0156110174640001

Tisztelettel ,
Ismeretlen

Hát ez így sajnos nem fog létrejönni!
Köszönettel,
Szőke László

Üdv,

Nos ez várható volt , én se mentem volna bele. De nem hiszem hogy olyan sok lehetősége lenne.

Ez az üzlet meg lesz kötve, vagy igy vagy úgy. Csak lehet hogy még kell egy kis idő mig szembesül a saját helyzete súlyosságával. A héten szedje össze az előleget és küldje el, tudja hova. Van még ideje. Ha a héten felém nem jelzi álláspontja módosulását akkor majd mikor ön keres meg , akkor többe fog kerülni. Mint mondtam igy vagy úgy.

Félre értés ne essék, én nem fenyegetem csak én már tudom hogy magának mekkora szüksége van/lesz az én árumra és tudom hogy előbb utóbb fel keres hogy mégis kellene. Csak ez még önben ezek szerint nem tudatosult.

Nos ha változott az álláspontja, irjon…

Tiszelettel,
Ismeretlen

Üdv újra ,

Nos hosszas gondolkodás után rá jöttem hogy hogyan tudnám a bizalmatlanságának felhőit eloszlatni és egyben rá jöttem annak a megoldására hogy hogyan jussunk egyességre.

Bár az első ajánlatom lenne a legjobb számomra mégis be kelet lássam hogy ez igy nem fog menni, legfeljebb csak sokkal később amikor a cselekmény sorozat eljut egy olyan szintre mikor ön már
sokkal jobban meg becsüli majd minden segitségét, ha azt még nem is önzetlenül kinálják.

Szerintem ezt nem kellene meg várnia, igaz ez megint csak a saját véleményem. Csak emellett érdekem hogy ne tudják félre állitani és nem tudom hogy elsőre milyen eredményre lehet számitani.

Szóval ujj ajánlatom van, amit egy “kóstolóval” egészitettem ki viszont ebben nem szerepel előleg, egyszerre kérem a teljes összeget.

Szó mi szó elárulok mindent Barabás Robi fű bizniszeiről Udvarhelyen, amennyit erről tudok. Utána kérem a teljes összeget ami 20.000 lei, majd eljuttatok önhöz egy lemezen mindent amit tudok.
Szerintem ez korrekt ajánlat.

Szóval ujjból arra kérem döntse el hogy érdekli vagy sem, viszont becsülje meg.

Válaszra várva,
Ismeretlen

A levelekben csak a nagyon zavaró hibákat javítottam – a hitelesség kedvéért.