Udvarhelyi maffiákok: és akkor beárazzuk a fiúkat – 1.

Mondtam a nejemnek, te Juci, gebasz van! Erre szinte kaptam a fejemre egyet a hamutállal, merthogy a Juci nem nejem, és a neve sem Juci. De olyan levelet hozott a (drót)posta, hogy zavartságom és zavarodottságom nyilván érthető. Ezt nem-Juci nem-nejem is megértette, miután felolvasást tartottam neki.

Ezen a héten tehát sorozatban értesülhet a nagyérdemű egy sok tekintetben egyedülálló levelezésről, melyben beárazzák az udvarhelyi rosszfiúkat. De jöjjön az első két levélváltás, ami egyben a sorozat első része is.

Üdv,

Én egy olyan személy vagyok aki segithet önnek, ha hajlandó feltételeimet teljesiteni persze.
Bizonyitékaim vannak a fiuk ellen (pl. hogy miként és kiket tartanak a kezükben és hogy ön hogyan tudná ezeket a személyeket szóra birni), nos ezek és még más információimmal ön sikeresen eljuthatna a nyomozásával egy olyan szintre amiről idáig csak álmodott.

De hogy ön ezek infórmációk birtokába jusson mindent úgy kell csinálnia ahogy én mondom.

Az esetleges ügyletünk menete :
1. ön elhelyez 10.000 lei-t egy bankszámlára (később meghatározott),
2. amint én ezt az összeget a kezemben tartom eljuttatom önhöz az infórmációkat (egy később meghatározott módon) és ezután ön elhelyez még 10.000 lei-t egy bankszámlára.

Nos igen. Ez az ára, 20.000 lei. Felét előre másikat pedig utána kérem. Ha ön azt hiszi hogy ez sok akkor nem tud eleget a fiukról.

Ez az ár még igy is kevés, és még igy is túl sok kockázatot vállaltam azzal hogy megkerestem önt ezért a pénzért. És ha tudtomra jut hogy ön elkezd utánam nyomozni, nincs üzlet. És ha átver és csak az első részét kapom meg a pénznek akkor értesitem a fiukat arról hogy önnek milyen infórmációk vannak a birtokában és ön majd hogyan próbálja meg őket rács mögé juttatni, remélem hogy majd lesz olyan okos és nem próbál majd engem átverni .

Ha hajlandó ezt az árat megfizetni akkor csak annyit tegyen hogy a cimlapon lévő: Udvarhelyi maffia – nyitsd ki a szád! cimet úgy változtassa meg hogy ne 1 hanem 2 felkiáltó jel legyen és én küldöm a bankszámla számot. Ha nem a válasza akkor tegyen 3-at. Holnapig van ideje tudomásomra juttatni válaszát.

Tisztelettel ,
egy volt nehézfiú

Üdv,
igyekszem tiszta lapokkal játszani. Körülbelül tisztában vagyok, hogy a fiúk milyen kaliberek. Nem tűnik lehetetlennek előteremteni a kért összeget, de ahhoz garanciák kellenek.

Infók kellenek a bizonyítékok természetéről: tényleg bizonyítékok vagy csak fülesek? Utóbbiak is fontosak, de ugye, azok nem bizonyítékok.

Tudnom kell, hogy milyen szintű, mértékű érintettek vannak a háttérben és azt is, hogy magyarországi kötődésre lehet-e számítani?

Első olvasatra tehát a válaszom igen, de száz százalékos csak akkor lehet, ha körüljárjuk a garanciákat. Mindenben rugalmas vagyok, de lássuk be, az én kockázataim is a vállaható/belátható szintre kell csökkenjenek, különben nem jöhet létre az üzlet!

Köszönettel,
Szőke László

Üdv,
az információim nem csak fülesek hanem bizonyitékok mellyel ön majd nagy fegyvert tart majd a kezében.

Videófelvételek mellyen “üzletelnek”, névsor hogy kiket és miként tartanak kezükben és hogy ön miként és hogy tudná őket szóra birni, lista mellyen azoknak a helyeknek a neve szerepel ahonnan “védelmi pénzt” szednek ill. beszámolok olyan esetekről is majd hogy hogyan szereztek a több pénzt a bankszámlájukra .

De előre megkérem hogy ön majd úgy kezelje az infórmációkat hogy a fiúk ne tudjanak tudomást szerezni a honnanlétéről (egy esetleges feljelentésnél ha jól tudom elérhető hogy a biróság titkositva kezelje a bizonyitékokat) mert ha nem akkor az én testi épségem nem garantált .

Magyaroszágon is vannak kapcsolataik és előre szólók hogy jobb ha tökéletesen megszervezi nem csak saját hanem a családja védelmét is. (ha akar ebben is tudok tanácsot adni)

Én személy szerint nem ajánlanám senkinek hogy egy ilyen dologba bele kezdjen mint maga de most már úgy is mindegy hisz már elkezdte és ha már elkezdte remélem érti a dolgát .

De többet nem mondom mig az előleget a kezemben nem tartom, remélem megérti.

Ha válasza most már 100%-osan is igen akkor jelezze és küldöm a bankszámlaszámot melyre majd elküldheti az előleget.

Tisztelettel ,
egy volt nehézfiú

Üdv,
ne haragudjon, nem kekeckedés a cél, de még mindig túl általánosak az infók. Konkrét dolgok kellenek, különben nem tudom megbecsülni az ajánlatot. Sorolom:

1. Ha videók, akkor néhány órára hozzáférhetővé kellene tennie a neten, hogy láthassam, miről van szó.
2. Névsor kell azokról, akiket a kezükbe tartanak, mellérendelve, hogy milyen bizonyítékok vannak erre vonatkozóan, ha vannak.
3. Kell a védelmi pénzt fizető helyek listája, bizonyítékokkal, ha vannak.
4. Magyarországi vonatkozású kapcsolataik, ügyleteik listája is kell, + bizonyítékok, ha vannak.

Láthatja, úgy általában a fiúk nem érdekelhetnek, tudnom kell, hogy pontosan kikről van szó, milyen bizonyítékok állnak rendelkezésre. És az, hogy a bizonyítékok létezéséről meggyőz, még nem azt jelenti, hogy azok a birtokomban vannak!

És szerintem nem lesz megoldható ez az egész személyes találkozó nélkül. Nem kívánok zsákbamacskát játszani, konkrétumok nélkül semmilyen üzlet nem jöhet létre, s ugye, az még értékelés kérdése, hogy a rendelkezésre álló bizonyítékok egyáltalán megérnek-e annyit, mint amennyit kér.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy próbálja megérteni az én álláspontomat, illetve induljon ki abból, hogy Ön milyen feltételekkel ülne le tárgyalni, ha fordított helyzetben lennénk?

Szóval, vagy komolyan csináljuk, vagy sehogy, mert nem akarom hitegetni, fizetésre igent vagy nemet akkor tudok mondani, ha tudom, hogy miért fizetek. Igen, felfogható úgy is, hogy minél többet ki akarok húzni úgymond “ingyen”, igen, így van, de a határozott igenhez vagy nemhez nem elég az, amit eddig tudok!

Ha nem ért egyet, semmi baj, köszönjünk el egymástól, próbálom görgetni a dolgokat úgy, ahogy tudom….

Köszönettel,
Szőke László

A levelekben csak a nagyon zavaró hibákat javítottam – a hitelesség kedvéért. Folytatás hamarosan!