maffiákok Archívum

 • Ismét össze kell fognunk, a Kakó banda újabb áldozatot pécézett ki. Balázs Lászlót, akinek a Függetlenség utcában van lakása, Picu (Pui Marius) zaklatja folyamatosan, hogy rávegye az általa "kínált" kedvező (uzsora)kölcsön- vagy adás-vételi szerződés megkötésére. Balázs Lászlónak nemrég hunyt el édesapja is, édesanyja korábban, információim szerint nem veti meg az italt, azaz ideális áldozat.

  Udvarhelyi maffiákok: A Kakó banda újabb áldozatot nézett ki magának

  Ismét össze kell fognunk, a Kakó banda újabb áldozatot pécézett ki. Balázs Lászlót, akinek a Függetlenség utcában van lakása, Picu (Pui Marius) zaklatja folyamatosan, hogy rávegye az általa "kínált" kedvező (uzsora)kölcsön- vagy adás-vételi szerződés megkötésére. Balázs Lászlónak nemrég hunyt el édesapja is, édesanyja korábban, információim szerint nem veti meg az italt, azaz ideális áldozat.

  Olvasd tovább...

 • A "nagy" információ-vásárlási biznisz bebukott. Nevezett Ismeretlen Illetőnk úgy kért volna pénzt, hogy zsákbamacskát játszunk, legfeljebb némi füvezési szokásról osztott volna meg információt, ha igen egyáltalán. Különben is csak akkor érdekel Barabás Róbert (alias Versace) füvezése, ha ő azt éppen harapni akarja. Ez is csak azért, hogy meg tudjuk akadályozni ;)...

  Udvarhelyi maffiákok: és akkor beárazzuk a fiúkat – 3. (VÉGE)

  A "nagy" információ-vásárlási biznisz bebukott. Nevezett Ismeretlen Illetőnk úgy kért volna pénzt, hogy zsákbamacskát játszunk, legfeljebb némi füvezési szokásról osztott volna meg információt, ha igen egyáltalán. Különben is csak akkor érdekel Barabás Róbert (alias Versace) füvezése, ha ő azt éppen harapni akarja. Ez is csak azért, hogy meg tudjuk akadályozni ;)...

  Olvasd tovább...

 • Az előző két levélváltásból kiderült, hogy beárazták az udvarhelyi rosszfiúkat, kb. 1.300.000 Ft-ra becsülték azokat az információkat és bizonyítékokat, melyeket megvételre ajánlott az Ismeretlen Illető. 

Nem vagyok egy James B(l)ond, ezért gyanakvásomat megerősítendő futottam egy kört a hasonló ügyekben jártasabb profiknál, akiknek egyértelműen az volt a véleménye: ez az Ismeretlen Illető túl sok hollywoodi filmet láthatott. "Ezek a dolgok nem így működnek" - idézet vége.

  Udvarhelyi maffiákok: és akkor beárazzuk a fiúkat – 2.

  Az előző két levélváltásból kiderült, hogy beárazták az udvarhelyi rosszfiúkat, kb. 1.300.000 Ft-ra becsülték azokat az információkat és bizonyítékokat, melyeket megvételre ajánlott az Ismeretlen Illető. Nem vagyok egy James B(l)ond, ezért gyanakvásomat megerősítendő futottam egy kört a hasonló ügyekben jártasabb profiknál, akiknek egyértelműen az volt a véleménye: ez az Ismeretlen Illető túl sok hollywoodi filmet láthatott. "Ezek a dolgok nem így működnek" - idézet vége.

  Olvasd tovább...

 • Mondtam a nejemnek, te Juci, gebasz van! Erre szinte kaptam a fejemre egyet a hamutállal, merthogy a Juci nem nejem, és a neve sem Juci. De olyan levelet hozott a (drót)posta, hogy zavartságom és zavarodottságom nyilván érthető. Ezt nem-Juci nem-nejem is megértette, miután felolvasást tartottam neki.

  Udvarhelyi maffiákok: és akkor beárazzuk a fiúkat – 1.

  Mondtam a nejemnek, te Juci, gebasz van! Erre szinte kaptam a fejemre egyet a hamutállal, merthogy a Juci nem nejem, és a neve sem Juci. De olyan levelet hozott a (drót)posta, hogy zavartságom és zavarodottságom nyilván érthető. Ezt nem-Juci nem-nejem is megértette, miután felolvasást tartottam neki.

  Olvasd tovább...