Fekete Fehér Archívum

 • Ti, akik hirtelen jogvédőkké léptetek elő, akik azért óbégattok, hogy né, csalók és korrupt közjegyző kilétére derül fény, az áldozatoknak vajon mit mondtok? Hogy tetszettek volna doktorálni a törvények kiskapuiból (mielőtt jóhiszeműségükből kifolyólag válhattak volna áldozattá)?

  És az áldozatokkal, mondjátok, mi lesz?

  Ti, akik hirtelen jogvédőkké léptetek elő, akik azért óbégattok, hogy né, csalók és korrupt közjegyző kilétére derül fény, az áldozatoknak vajon mit mondtok? Hogy tetszettek volna doktorálni a törvények kiskapuiból (mielőtt jóhiszeműségükből kifolyólag válhattak volna áldozattá)?

  Olvasd tovább...

 • A lakásmaffia él és virágzik Székelyudvarhelyen. A legfontosabb láncszem, aki hivatalossá teszi a csalást, mindenki számára ismert: Márton József közjegyző. Őt több csoport is használja, de a Kakó, illetve a Versi-SZJ banda mindenképp.

  Lakásmaffia: kifinomult módszerrel jutottak 60 ezer eurós lakáshoz

  A lakásmaffia él és virágzik Székelyudvarhelyen. A legfontosabb láncszem, aki hivatalossá teszi a csalást, mindenki számára ismert: Márton József közjegyző. Őt több csoport is használja, de a Kakó, illetve a Versi-SZJ banda mindenképp.

  Olvasd tovább...

 • A történet 2010. augusztus 26-i, aznap ugyanis nagyot domborítottak maffiákjaink (Versace, SZJ és a fiúk), legalább két kakasviadalra(?) is volt gerjedelmük. A másodikról hallgatható most meg egy kis vallomás, kitől mástól, mint az áldozattól. Helmut Udvarhelyen élő fiatalember (német állampolgár is), akiről azért tudni kell, hogy egy-két pofontól nem ugrik a nagybőgőbe: akkor se, ha kapni, akkor se, ha adni kell.

  (18+) Udvarhelyi maffiákok – SZJ és bandája németet vert

  A történet 2010. augusztus 26-i, aznap ugyanis nagyot domborítottak maffiákjaink (Versace, SZJ és a fiúk), legalább két kakasviadalra(?) is volt gerjedelmük. A másodikról hallgatható most meg egy kis vallomás, kitől mástól, mint az áldozattól. Helmut Udvarhelyen élő fiatalember (német állampolgár is), akiről azért tudni kell, hogy egy-két pofontól nem ugrik a nagybőgőbe: akkor se, ha kapni, akkor se, ha adni kell.

  Olvasd tovább...

 • Nos, szerencsére, nem csak én vettem/veszem észre, hogy Székelyudvarhely a zombik városa lett. Lassan csoporttá szerveződünk, talán sikerül megszervezni az alternatív nyilvánosságot - hála az internet áldásos és költségkímélő technológiájának.

  Udvarhely.eu – valami készül Udvarhelyen

  Nos, szerencsére, nem csak én vettem/veszem észre, hogy Székelyudvarhely a zombik városa lett. Lassan csoporttá szerveződünk, talán sikerül megszervezni az alternatív nyilvánosságot - hála az internet áldásos és költségkímélő technológiájának.

  Olvasd tovább...

 • Ismét össze kell fognunk, a Kakó banda újabb áldozatot pécézett ki. Balázs Lászlót, akinek a Függetlenség utcában van lakása, Picu (Pui Marius) zaklatja folyamatosan, hogy rávegye az általa "kínált" kedvező (uzsora)kölcsön- vagy adás-vételi szerződés megkötésére. Balázs Lászlónak nemrég hunyt el édesapja is, édesanyja korábban, információim szerint nem veti meg az italt, azaz ideális áldozat.

  Udvarhelyi maffiákok: A Kakó banda újabb áldozatot nézett ki magának

  Ismét össze kell fognunk, a Kakó banda újabb áldozatot pécézett ki. Balázs Lászlót, akinek a Függetlenség utcában van lakása, Picu (Pui Marius) zaklatja folyamatosan, hogy rávegye az általa "kínált" kedvező (uzsora)kölcsön- vagy adás-vételi szerződés megkötésére. Balázs Lászlónak nemrég hunyt el édesapja is, édesanyja korábban, információim szerint nem veti meg az italt, azaz ideális áldozat.

  Olvasd tovább...

 • A "nagy" információ-vásárlási biznisz bebukott. Nevezett Ismeretlen Illetőnk úgy kért volna pénzt, hogy zsákbamacskát játszunk, legfeljebb némi füvezési szokásról osztott volna meg információt, ha igen egyáltalán. Különben is csak akkor érdekel Barabás Róbert (alias Versace) füvezése, ha ő azt éppen harapni akarja. Ez is csak azért, hogy meg tudjuk akadályozni ;)...

  Udvarhelyi maffiákok: és akkor beárazzuk a fiúkat – 3. (VÉGE)

  A "nagy" információ-vásárlási biznisz bebukott. Nevezett Ismeretlen Illetőnk úgy kért volna pénzt, hogy zsákbamacskát játszunk, legfeljebb némi füvezési szokásról osztott volna meg információt, ha igen egyáltalán. Különben is csak akkor érdekel Barabás Róbert (alias Versace) füvezése, ha ő azt éppen harapni akarja. Ez is csak azért, hogy meg tudjuk akadályozni ;)...

  Olvasd tovább...

 • Az előző két levélváltásból kiderült, hogy beárazták az udvarhelyi rosszfiúkat, kb. 1.300.000 Ft-ra becsülték azokat az információkat és bizonyítékokat, melyeket megvételre ajánlott az Ismeretlen Illető. 

Nem vagyok egy James B(l)ond, ezért gyanakvásomat megerősítendő futottam egy kört a hasonló ügyekben jártasabb profiknál, akiknek egyértelműen az volt a véleménye: ez az Ismeretlen Illető túl sok hollywoodi filmet láthatott. "Ezek a dolgok nem így működnek" - idézet vége.

  Udvarhelyi maffiákok: és akkor beárazzuk a fiúkat – 2.

  Az előző két levélváltásból kiderült, hogy beárazták az udvarhelyi rosszfiúkat, kb. 1.300.000 Ft-ra becsülték azokat az információkat és bizonyítékokat, melyeket megvételre ajánlott az Ismeretlen Illető. Nem vagyok egy James B(l)ond, ezért gyanakvásomat megerősítendő futottam egy kört a hasonló ügyekben jártasabb profiknál, akiknek egyértelműen az volt a véleménye: ez az Ismeretlen Illető túl sok hollywoodi filmet láthatott. "Ezek a dolgok nem így működnek" - idézet vége.

  Olvasd tovább...

 • Mondtam a nejemnek, te Juci, gebasz van! Erre szinte kaptam a fejemre egyet a hamutállal, merthogy a Juci nem nejem, és a neve sem Juci. De olyan levelet hozott a (drót)posta, hogy zavartságom és zavarodottságom nyilván érthető. Ezt nem-Juci nem-nejem is megértette, miután felolvasást tartottam neki.

  Udvarhelyi maffiákok: és akkor beárazzuk a fiúkat – 1.

  Mondtam a nejemnek, te Juci, gebasz van! Erre szinte kaptam a fejemre egyet a hamutállal, merthogy a Juci nem nejem, és a neve sem Juci. De olyan levelet hozott a (drót)posta, hogy zavartságom és zavarodottságom nyilván érthető. Ezt nem-Juci nem-nejem is megértette, miután felolvasást tartottam neki.

  Olvasd tovább...

 • Szűk hat hónapja egy utcai verekedést követően kissé másabb időszámítás kezdődött Székelyudvarhelyen: az incidens óta napi téma, hogy egyre gyakoribbak a városban az erőszakos cselekedetek, melyek során ártalmatlan embereket félemlítenek...

  Hargita Népe: Az alvilág rátörte az ajtót Székelyudvarhelyre

  Szűk hat hónapja egy utcai verekedést követően kissé másabb időszámítás kezdődött Székelyudvarhelyen: az incidens óta napi téma, hogy egyre gyakoribbak a városban az erőszakos cselekedetek, melyek során ártalmatlan embereket félemlítenek...

  Olvasd tovább...

 • Ez a bejegyzés nem durran nagyot, de nem is ez a feladata, hiszen ez csak egyike azon apró lépéseknek, melyet bárki megtehet azért, hogy maffiákjainkat költözésre kényszerítse: közterületről, illetve ártatlan...

  Udvarhelyi maffiákok: hogyan költöztessünk maffiákokat?

  Ez a bejegyzés nem durran nagyot, de nem is ez a feladata, hiszen ez csak egyike azon apró lépéseknek, melyet bárki megtehet azért, hogy maffiákjainkat költözésre kényszerítse: közterületről, illetve ártatlan...

  Olvasd tovább...